klik..klik..

30 May, 2014

Ulang ke Poney

Assalamualaikum.....

Siang tadi lepas kerja sementara nak anta adam ke kumon..ke Poney la akuh sekejap...papa ada ari ni....cakap kt papa nak cari seluar boys tu..dh banyak senteng...ewah!! Kekekeke... Sampai sana..walah!! Org x ramai..bole kira ea bp orang ajer...dah tu banyak yg cantik2 lagi mereka keluarkan...

Pada pandangan aku..x la lama sangat pattern yg mereka keluarkan tu..baru2 jugak lah...x kisah la..sebab nak pakai bt basahan jek dok umh...sampai2..mmg kelebek seluar jeans..sama papa..papa cakap xder pun size adam..banyak size addin dan umur 11y keatas...kalau x beli adam punya jangan dibeli addin punya..gitu lah....mereka dh pandai sekarang..... Ok la..jalan masuk kedalam..wah cantik2....papa sudah memegang..dia ckp ni cantik..aku pun lagik lah kan...hahahaha...

Tanya kt amoi tu..kenapa lagik cantik2 bila sudah mahu abis sale??dia jawap.."mesti maaa kasi keluar semua..new arrival sudah Q banyak woo..." Oh..maybe mereka ada target la tu kan...

Style poney...amik tgk kalau kenan p checking kt kaunter...bp rm...sebab kadang xder yg ada tag price....aku tadi..cek kt kaunter harga laen..bila nak byr harga lagik jatuh..wah!! Hahahaha....

Ni gambar yg sempat di snap..laen mereka dh amik memasing punya..ada yg kakak dh ada adik xder...jadiklah bt basahan pakai kt umh kan....dress rumah2 tu susah betul la nak dpt size adinda..gasak amik jugak size 18m...

Oh ye..tadi ada jual payung..ari tu xder..kalau time hujan rege payung Rm10..kalau x hujan Rm15...aku sampai td hujan...maka dapatlah aku Rm10..kekeke..

Esok sapa2 mau p..p la pagi2..kot ramai org kan.....

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background