klik..klik..

12 October, 2014

PNB Ilham Resort Port Dickson Part 1..

Assalamualaikum...

Tamat sudah cuti2 d hujung minggu....ke Port Dickson kami semalam.semalam sudah....dekat2 sudah....



Pintu masuk PNB Ilham Resort...sampai dalam jam 4ptg..terus cek in..nampak mcm xder orang..tapi sebenarnya ramai...

Papa p parking..mama p cek in..cpt sket kan..hikssss...

Ok papa take turn..mama nak p meround jap...hehehe..tempat sangat cantik...bersih..terjaga rapi....👍👍

Ok itu apartment kami...mama amik 3bilik setengah..maksud dia 2tingkat...sangat besar dan selesa......

Ini dapur nya..x bole masak tau..ada peti ais..ada heater...

Ini jek yg mereka sediakan..x cukup sila call untuk tambah..hehehe...

Ruang makan...


Ruang tamu..tv dia masih yg jenis lama lagik..tarak LCD/LED..xpa yg penting gambar clear..ada asteruk..kekeke...

Ini hall lepak2 laa..kalau ada 1family lagik..bole la nak tido sini..besar kan..

Tu kiri tangga naik ke atas..atas ada 2bilik  dan 1hall besar...bole jugak muat 1 family lagik..

Ini master bedroom..besar jugak ...luar ada balkoni..

Ini 2nd bedroom...ada bilik air di dalammnya jugak...

Ini bilik no3...bilik ni kt bawah...

Ini bilik single..bilik ni bibik yg duduk...elok la xder ekon..kipas jek..bibik x tahan ekon


View dari balkoni apartment kami...

Tempat ni besar...bole buat untuk team builiding..malam2 kt sini ada karoake..ada makan2 untuk mereka yg buat family day...semalam ada club kereta yg menginap di sini..

PNB ilham Resort ni sangat cantik/selesa dan bersih....kalau nak bt family day ke..nak main flying fox..memanah ..diaini la tptnya yg ku tgk sesuai sangat2....
Berkenaan harga bilik sila bukak website pnb ya..dalam agoda pun ada..dalam booking.com pun ada...sebab laen2 bentuk bilik kan.. Ok cont..nanti.

1 comment:

*Mami Damia Aisyah* said...

wahh.. best best. sy pon baru balik dr ILham last week..

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background