klik..klik..

02 November, 2014

1TT Social TV.....

Assalamualaikum....

Jenjalan kt one utama tadik...niat nak p sale mothercare yg akhir ari ni utk pemegang kad vvip mereka...lepas selesai..jalan2 Sekali tertarik dgn 1TT social tv..terjebak sudah..ahakssss

Sekarang di rumah kami pakai astro enjoi..dan skybox letak di bilik...skybox ok..tapi sesekali jd scrambled...maksunya tgh tgk tv tetiba stop..mcm tu la....




Kotak dia x besar mana pun....nak pasang pun senang..ikt jek step dia...harga yg di tawarkan tadi rm399 untuk seumur hidup..bulanan x payah bayar dah..janji internet laju kt umah tu...warranty setahun ye....

Ni dah siap connect dgn tv..dapat 2 barang ni...harus tahu yer 1TT ni tiada channel astro dan tv3..laen channel yg biasa kita dengar ada....kiranya 1dunia channnel ada...


Senang jek nak setting sendiri...just ikt step jek....




Ada kids channel...yg ni banyak lebih kepada education...kids song pun ada tau lagu2 mcm nasyid...

Ada jugak english movie/korea/japan/indonesian etc..macam2 banyak....

Untuk tahu lebey lanjut lagi..rajin2 ler study kt sini....
http://www.1ottmalaysia.com.my


Malam ni ada AF..jadik tgk kt skybox...jap lagik baru kita bukak 1tt pulak..untuk tgk macam2 movie.... Hikssss..


No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background