klik..klik..

28 November, 2014

USS ~ PART 1 ~

Assalamualaikum....

wah illa.... berpart2 ea...pg singapore jek pung...hahahaa...ada aku kesah kan??hiksss...tiada niat lain yer...sekadar berkongsi pengalaman....sapa2 sudi baca blog x seberapa ni..mekaseh yer.....


 Ini jalan masuk nak ke parking....kami sampai sana dalam jam 10 pagi...dr umah ayu x la jauh mana USS neh....alhamdulilah masa sampai parking banyak kosong..

Beramai2 amik gambar...sementara berjalan nak masuk ke USS..

 Mama & auntie ayu mcm biasa...kami suka selpie ..kekekekekeke....ya allah bulatnyaaaa akooo...

 Ini signboard nak ke USS..3 tempat tu lagik kami x sempat masuk... Adventure cove waterpark/S.E.A Aquarium dan Trick Eye Museum....sebab dok dalam USS pun dh nak dekat 1 day kan..next time datang lagik..

Makcik diva kita mcm biasa la kan....dia jek nak bgambar..


Dah sampai perkarangan USS..tengok org beratur nak amik tiket boley tahan panjang jugak Q tuh..alhamdulilah...kami dh beli tiket sesiap...dan  x perlu beratur, just bawak yg dh d print tu..nanti mereka scan jer...oh senang!!! lagik best pada tiket tu dapat kupon makanan/shopping dan parking...lagik best..parking kami free!! bhahahhaha.... kalau x dekat RM100+ gak la..duwittt mesia kan..


Sementara tu bergambo jap kt depan USS...x sempat nak amik gambo kt candylicious....eh tu kt KLCC pun ado kan.haha..ngengada ah illa oi!! 


 Aku x bley tahan tgk gambar ni wei..kalau tgk dgn si ayu lagik la kami terbahak2...gelak x sudah....tgk la bibik tu sakan naa bergambo...siap lentuk lagik kt si ayu....kehkehkehkehe...

Papa dah masuk ke dalam ke Guest Services...untuk redeem kupon yg kami dapat tu...oh bahagia!!

Masuk jek ke dalam jumpe menatang neh... woody...oh kena beratur utk amik gbr bersamanya....ok kita beratur la ea...

 Adinda kemain lagik ea..siap pelok2....menatang tu pun cm suka kt dia...asik dok kelebek rambut si dinda....

 Dah adinda...berapa kali aku cakap..jom..jom..dia tetap salam lelama ngn menatang tuh..org rami dh belakang tu dinda aih... dinda mmg x takut...


Tengok tu masih ramai beratur lagik kt belakang nun...huhhh nasib baik la kita cepat...kekekekeke...


ok kita cont...nanti lagik..aku ada kerjaaaaa....



SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background