klik..klik..

27 November, 2014

Gardens By The Bay, Singapore


Assalamualaikum......

Awal cuti sekolah dah pun kami p bercuti..jauh sket la..hikssss...sampai singapore tgh hari...petang tu kami keluar berjalan dah... Hehehehe....

1st tempat pergi ke gardens by the bay...intro pic...kasi tepek gambo bibik sama addina..hehehehe....

Sampai dalam jam530 ptg...oh sangat cantik tpt ini...

Dah ke atas pun kami...nak naik atas ni kena naik lif..dengan bayaran 5dollar seorang....

Dengan ayu...ayu la tour guide kami sepanjang kami berada di singapore...ayu menetap di singapore...kami jugak bermalam di rumah ayu....mekaseh ayu..... Hikssss...

Selfieeee..berlatar belakangkan bangunan kapal..apa nama ea aku x ingat....

Sangat cantik kan....

Tudia...adam n opah xmo naik...mereka ala2 gayat gitew...bhahahaa...jadi opah tolong tengokkan addina ea..addina tido tu...

Pemandangan dr atas..kt bawah tu tgh prepare untuk krismas nanti...

Selepas tu kami ke childrens garden pulak...ada tempat mandi...tapi xdak kolam...bole lari2 duduk2...

Paling excited dia la...addin...hikssss...mandi sampai nak malam....kt tpt mandi ni ada lampu malamnya..lampu2 tu ikt music....


Jam 8.20 ada pertunjukkan lampu2 yg bergerak2 mengikut music..sangat cantik!!!


to be continue......

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background