klik..klik..

09 November, 2014

iphone 6 vs iphone 6+

Assalamualaikum.....

Sememangnya iphone dh serasi dengan jiwaku.....mmg susah daku nak beralih arah sekarang ini...dulu pernah cuba ke lain..tapi jiwaku x serasi...makanya mampu bertahan pakai seminggu jek.... En teman yg seakan2 memahami..x kata banyak pun..aku tau dia dh rasakan tu..hikssss....lain orang lain kan penerimaan....tapi en teman cakap..nak main clash of clans pakai note lagik best...

Ari tu pakai ip6...oh mmg terasa kenipisan dan kepanjangan dia...gambar pun cantik,laju dan smart...hikssss..x sampai sebulan pakai..tetiba beralih arah untuk ke 6+..ada orang suka besar2..ada orang suka yg kecik2 sket kan...

6+ dapat yg gold jugak...x sangka dpt gold...oh gumbira dpt goldddd...sangat cantik...bateri agak save sket dr ip6...maybe sebab dia besar..cita2 ku mmg nak hp sebesar note tu...tapi apple xder keluarkan...skg alhamdulilah apple ada keluarkan....

Besar betol...mmg puas hatilah dapat pakai ni kan...gambar pun superb!!lps tu dok senyap2 ea...hahahaha..psssttt cantik x casing ni??ahhh bole laaa sbb ip6+  nya casing x bp bNyak lagik dikedsi.....

Selamat tinggal ip6..
Selamat datang ip6+....

5 comments:

Abang Bear said...

Salam kenal dan salam singgah...

dah lama dah bertukar dari iphone ke samsung... ai dah tua tua ni dah takleh pakai hp kecik.. tak nampak, kena pakai yg besar TV tu agaknya baru nampak... hehehe

Bella Enveeus said...

Wow.. iPhone 6+ besar tu.. Tapi saya jenis setia pada Samsung.. Android all the way. Betul lah tu, masing2 dengan citarasa masing2..

S. said...

Bestnyaa dah dapat iphone 6 huhuhu. Sy teringin nak iphone 6 tetapi apakan daya, hidupku seorang student so banyak kena pkai duit hihi. Singgah di sini dan follow blog akak ;)

-iLLa- said...

kan bella...memasing kan...

s. belajr dulu rajin2..esk dh keje lebey dr neh awak leh dpt :)

Bitt (double IS) said...

memang patut besar makin tambah umur ni makin tak nampak yg kecik2 akekekeke

ada tips dari teknikal iphone kalau nak beli sila beli yg ada plus or S hehhehe yg upgrade dari siri tu adalah terbaik gituw...

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background