klik..klik..

19 October, 2015

Kuala Lumpur Food Truck Feast

Assalamualaikum....

Weekend lepas balik dr umah atuk & nenek dr Kepong kami singgah ke sini.Xder plan pun nak singgah,sebab x pasti ada ke x ari tu,dan kebetulan boys cakap lapar mcm nak makan jek..hahaha...jadi menghala la papa ke dataran merdeka.


Jalan pusing2 x la lama untuk cari parking.Masa traffic light sini papa cakap mcm ok jek kt sini kalau nak parking.Kami pun takut2 gak kan parking sebarangan ni..hehe..alhamdulilah ok .

Asenya ada dalam 20 truck kot.Macam2 makanan ada.Untuk peminat2 burger n pasta banyak la jugak kt sini...

Ni nha yg lapar2 mama papa..padalah kt umh nenek dh makan sebelum balik..hikss..nampak ice cream trus nak..



Adik cool kena dok dlm stroller.Kalau x,x terkawal mama..



Ada2 truck yg kita kena beratur panjang tau...




Pasta n more ni ramai jugak la yg beratuq..


Masa kami jalan nak balik tu,tetiba bunyi macam bom tau..aku terkejut giler2..upenya bunga api..bunyi kuat giler menakutkan tau....tapi bunga apinya mmg superb lah....bp juta la ampa abiskan bt bunga api tu yek..kekekeke..


Pic makanan x dan nak amik..sebab mencari tempat duduk pun payah.ramai kan.Kalau berminat nak pg dia ada setiap minggu pertama dan ketiga hari jumaat dan sabtu,sampai jam 2pagi.

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background