klik..klik..

19 October, 2015

Tq Mr Papa, kejutan yang menjadik.

Assalamualaikum...


Semalam kan,tiba2 hp ku mengeluarkan tanda "No service" oh rsnya tension tau x bole nak keluar,sebab kalau nak keluar bawak anak2,papa xder dia keje semalam ahad..takut jadi apa2 kan x leh nak hubungi sesiapa...

Pastu saja la tanya kt fb,kot la ada rakan2 yg menggunakan u mobile jd gini kan..sekali ada yg komen cakap ok ok jek mereka punya.Lagi la aku gelabah.hahaha..mmg x budget hp tu rosak,hp tu elok jek aku pakai..bila baca komen kawan2 dpt rs mcm simkad problem kot...dok dalam umah guna wifi jek lah..

Pastu wassup la kt papa cakap hp mcm ni mcm ni..dia mcm xder perasaan jek membalas rintihan ngadu aku neh..hahaha..dia cakap pg la tido dulu dgn anak2,mana tau bangun nanti leh kurus..cait!! Hp aku no service lg x leh tido...pastu siap cakap nanti kang jam 4ada la line balik...jam 4 tu mmg budget d dh sampai umh la kan..

Pastu sampai umh dia trus amik hp ku..connect kt laptop..mcm beria2 jek bt nampaknya..hahaha.skali d bukak sim kad buang..eh aku mcm nak marah pun ada p buang sim kad tu...konon nak ajak la d p umobile kan....skali d cakap x yahla pg...aku ni mcm nak sedih dah...hahaha..mcm nak tido dh amik bantal ttp muka...tiba2 .....

Taraaaaa......hahahahaha...



Dia bawak keluaq ni x pasti dr mana beg dia kot...wah!! Aku nengok mcm kaler Rose gold ..tgk2 mmg yer!! Hahaha..yaaa mcm nak lompat bintang jek...kekekeke..tapi depan anak2 kan malu ah...mild2 sudah...

Buat en suami,tqvm la buat surprise yg ku rasa mmg terkejut la kan..mmg rasa terkejut la..sbb dia jarang bt mcm ni..kalau nak beli apa2 pun biasa ada hint2..tapi ni xder langsung.Memang x ku sangka...siap lock sim kad ni lagik..teruja dan terharu...mmg menjadik la dia nya surprise ni...aku konon baru nak mintak kasut crocs purple cun melecun tu....terus x jd ah dpt ni kan...perut pun cm terus kenyang semalam..kahkahkahkah...

Tqvm mr papa...


2 comments:

Ayu Baharin said...

Adehh lompat bintang illa ? Ekekekek sonok sgt tu. Mau x sonok. Rose Gold kot 😝😝

-iLLa- said...

hikssss..nak lompat la rs sampai ke bintang..kekekeke...kononnnn....

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background