klik..klik..

12 October, 2015

Kumon ~ musim cuti sekolah ~

Assalamualaikum....

Adam balik kumon kelmarin bawak ni tunjuk kt mama.....

Macam berminat nak masukkan adinda pulak untuk time cuti sekolah ni...abang2 dah memang belajar kt sini..ingt nak anta adinda pulak..





Pada yg berminat untuk cuba dalam sebulan bole lah hubungi Kumon yg berdekatan anda.Adam dan addin duduk d kumon ni sejak umur mereka 5y.Inshallah nak cuba adinda pulak yg sebula ni....

3 comments:

Jueliza Jamani said...

akak.. kat mana nak cari class reading.. dah google bnyak ni.. tp blum ada jumpa lagi lah kak..

-iLLa- said...

akk anto kumon ni jek jue....nanti depa ajaqkan sekali

Kidbux Blog said...

Good sharing, Kumon’s learning method takes students through a structured programme involving specially developed worksheets. Kumon constantly evaluates and revises the worksheets of all its programmes to ensure there is nothing hindering smooth progress, read more at:
http://kidbuxblog.com/kumon-help-unearth-kids-potential/

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background