klik..klik..

11 July, 2016

Selamat Hari Raya 2016

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه

Selamat Hari Raya buat semua pembaca Blog mama illa ni..kekekeke..mcm la ada ramai pembaca kan...blog sendu2 dah ni....

Raya tahun ni,kami #teamrayaKL... Kekekeek..papa kena keje la...keje malam pulak tu..

Papa dan mama grey,anak2 yellow! Ni permintaan addin la ni..xnak warna grey..ok la apa pun ok jek lah..Next year kita tema warna meriah menyerlah sket lah ea....Ini jek la pun gambar yg dh cukup cun..Cuma gelap sket..

Mama dan gegurl mama...2 org ni jek pun gegurl yg mama papa ada..Adinda tu mcm biasa la..pagi raya mesti ada yg x kena tu...adik jugak cool..hiksss..


Addin memang ssh nak amik gambar...kena mood ok betul2 dia tu..tgk pic dia xder ms kt luar ni..ok la mana yg ada pun okeh...Bulatnya mama 😂😂

Pagi Raya di rumah atuk dan opah,selepas solat maaf-maafan,makan kita ke umah atuk dan nenek di Kepong pulak...Alhamdulilah kita sama2 Team KL..kehkehkehkeh..Selamat hari raya atuk & opah.....

Sampai Kepong nenek dh siap hidang lontong! Lontong nenek ni mmg power! Xder sapa leh lawan lah....sepuas2nya lah mama makan hoi! 😆😆😆..

Boys dan atuk Kepong.Alhamdulilah atuk nampak sihat Raya ni...Ceria jek muka atuk...Doa kami Semoga atuk sentiasa sihat selalu...

 Kakak Dinda ni hari raya tu dekat 20x Ada kot asik la dok kira duit raya dia..kekekeke...

Selamat Hari Raya semua!!

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background