klik..klik..

20 July, 2016

Ulang Tahun Kelahiran Adinda Mea Marissa & Addina Mea Mikayla


 
Assalamualaikum....

Semoga cerita ni masih panas la lagik sket..Majlis ni lagik seminggu nak puasa rasanya.Mama bt sket majlis ulangtahun kelahiran Adinda & Addina.2 org ni jek la kot gegurl yg mama ada.Jom kita layan beberapa keping gambar...hikssss.....


Ini decoration untuk tema pada hari tersebut.Warna pum ada sket lembut2,persiapan mama buat biasanya 4bulan awal.Masa tu la bayar deposit sana sini untuk lock date yg kita mahukan.

Cupcake 

Lembut jek warnanya kan.hikssss.....

 
Taraaaa...inilah kek Adinda & Addina Pada hari itu.Dalam 2kg lebih rasanya.Rasanya sangat sedap tau..x muak pun.Tetamu yg cakap ni tau..hihihi..yg Happy Birthday tu bukan datang sekali dgn kek yer.Yang tu mama tempah lain.

 

 

 
Cakepop,nasib baik pembuat cakepop ni dekat dgn umah.Senang nak pg pickup.Rm3 untuk 1 batang yg ni,minimum x silap 25pcs,Mama amik 35pcs ari tu.

 
Baby Macaron,yg ni order sama dgn tempat kek.

 
Ini pun cakepop tapi pattern sofea lah.sedap tau!! yg ini RM4/pc. ni pun mama amik 35pcs.Berbaloi lah!



 
Tara!!! Birthday girl pada hari itu...nasib baik mood okeh...




Nak amik pic family ni nampak jek cool..hakikatnya kalut sket..kekekekeke

 


 

 
 
 







 

 
 Ini acara untuk ibu dan anak/atau ibu saudara dan anak saudara..tiup belon ko...mengah2 mak...kekekeke..agak2 dh besar kena pecahkan pulak...

Ini pula acara umtuk bapak2...belon siapa yg paling besar..hikssss....

 Inshallah ada rezeki kita bt lagi birthday bole la panggil abang badut ni lagik...pandai dia tarik perhatian kanak2..x bosan lah..

 
Kawan alam maya mama yg sudah kenal hampir 9y lebih kurang kan...terima kasih sudi datang..


Diakhir majlis papa memberikan sepatah 2 kata.

Terima kasih pada tetamu yang hadir pada hari itu,Pada yg x sempat di jemput harap tidaklah berkecil hati,inshallah ada rezeki kita jumpa lagik...Mohon maaf kiranya ada yg terkurang atau tidak memuaskan hati sepanjang majlis berjalan.


untuk info :-

Kek & Macaron IG : wahdi_le.chouette.macaron
cake pop IG : crazepop
Baloon Decoration : Party Balloons
Catering & Khemah: Dju Catering Sdn.Bhd


Sekian....... :):)















SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background