klik..klik..

19 September, 2016

District 21,ioi City Mall.

Assalamualaikum....

Hari birthday boy Adam mukhridz dia request nak pg District ni,kebetulan hari jadi dia papa pun cuti..mama pulak half day la pe lagik..maka bawak la mereka ke District ni,dgn gegurl sekali ikt..Jom tgk gambar lah..

 
Pintu masuk district..datang pulak cuti sekolah org agak ramai la jugak..

Bertabah lah gegurls...hari tersebut adalah hari abang2..


Birthday boy pada hari itu..

ahahaha..membosan jek rupa mereka..kekeke..xder apa yg bole mereka main selain playground yg ada kt dlm tuh..

jarang  naik basikal kan..nak mula kayuh ni pun mcm x reti..hahah kesian nyaa aih..


penggayat ni..




naik ni pun gayat2..papa kata sampai bawah muka masing2 pucat...kahkahkahkah


Trampoline...lompat2 mmg best la tgk mereka lompat2 kt sini.

Nampak mcm bulat biasa jek kan...kt sini mmg kena kuat mental n fizikal.Addin dh separuh jalan sampai atas tu mcm nak putus asa dh..mcm nak menangis dah..mencari jalan keluar..Nasib baiklah ada abang besar kt dalam tu bole tolong sekali..

Naik ni pun mula2 mcm takut2..mereka ni gayat lebeih.Tanya mereka next time nak pg lagi ke?jawapan ada kata xnak..hahahhaa..mmg kena lasak betul2 kalau masuk dalam ni.berani lg kena ada..


Tempat ni bukak dalam jam 10am mcm tu sehingga jam8malam sahaja.kalau sapa2 nak pergi,better pergi pagi2.time mall bukak tu..

kena pakai sport shoes,wajib pakai sarung tangan dan stokin mereka.

ketinggian 120cm ke atas dgn berat 16kg ke atas.x cukup tinggi kompom x boley..cukup tinggi tp x cukup berat pun x bole,ada permainan2 yg kita kena timbang dulu..

untuk kanak2 13y ke bawah ibu bapa wajib masuk sekali,dengan bayaran rm10/person (tukang bawak )
nak masuk dalam RM75/person..

2 comments:

Bitt (double IS) said...

lama xdtg sini... hi illa... untuk penjaga anak2 yg masuk sekali dgn bayaran rm10 tu boleh main sama tak? balas kat fb i boleh hehehe i dah private semua blog

-iLLa- said...

baiklah bitt,ok wassup done.. ;)

untuk penjaga kanak2 x bole main mereka akan tgk pada tag kt tangan tu..yg masuk utk bermain tag mereka warna yellow..utk kita penjaga tag putih biasa jek..

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background