klik..klik..

08 September, 2016

Grand Lexis,Port Dickson.

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه

Weekend lepas ke Port Dickson kita,memandangkan hari raya Haji papa x cuti kan..kekekee...

Kami menginap di sini,tapi bukan atas air,atas darat..hihihihi..

Jiran hadapan kami, x jumpa pun jiran..hihihi..

Kawasan luar bilik,kalau budak2 nak main2 pun bole,tapi x leh la bising sangat kan,sbb tpt ni mcm privacy sket.

Ini nombor bilik kami,alhamdulilah dapat bilik dekat dgn parking kereta.

Masa sampai mama x tahan nak terkucil,papa turunkan kami,lepas tu terus papa pg cr parking,lega dpt parking x jauh pun,maka berjalanlah kami ke bilik.



Bilik jenis Deluxe Suite Garden..Kedalaman swimming pool 4kaki.Bilik ni tiada sauna mcm di Hibiscus lexis.Kalau nak ada bilik yg bersauna bole pg sana. Hehehe..




Lexis hotel ni mmg kaya dengan bantal dan towel,suka sangat sebab semuanya tebal2 dan empuk2.

X sabar dh 2 org ni nak masuk pool tu.Sabar...tunggu lepas mama papa abang solat 😆😆😆..

Cantik lampu ni,sampai2 terus terpikat.Macam buat dr batu marble.Memang cantik!




Kanak2 memang suka la kan kalau dpt masuk swimming pool.Sampai kecut2 tangan mandi.Adinda sampai terpaksa suh naik.

Esknya tu,pagi2 dh terjun.Mama bagi 3jam jek mandi,sebab lepas tu nak kena kemas2 bersiap nak balik kan.

Masih lagi ada hati nak masuk pool tu,asiklah dok tepi pool tu.Alasan nak main belon air..kekekee..



Ok jom balik,terima kasih Grand Lexis,tempat penginapan yg sangat selesa dan berbaloi2..

2 comments:

Jueliza Jamani said...

bestnya kak..

-iLLa- said...

seronok banyak sebab mama bole mandi sama sesuka hati..haha

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background