klik..klik..

20 September, 2016

Good Meowing,Bandar Tun Hussein Onn


Assalamualaikum..

Good Meowing,mesti ramai yg pernah dengar kan cafe berkonsepkan ada kucing kt dalam kedai tu.Harap maklum dari segi kebersihan,sangatlah bagus kedai ini.Masuk dalam tempat kucing tu xder bau pun,kucing2 pun bole tahan friendly.

Kelmarin lepas acu fatin sama acu mazrul dtg umah,mereka ajak pergi tgk kucing..Mama pun x pernah sampai2 lagi tempat ni..kekekeke..kebetulan acu2 dtg moh ler kita pergi sama yer...

Paling best kt sini,kita bole pegang kucing2 tu...bole dukung..dah la gemok2 pulak tu.
masuk untuk main2 dgn cat2 ni RM6/30minit.Kalau keluar dah x bole masuk lagik tau.

Ada wifi di sini...

Smoking is HARAM....ahahaha...tertarik ayat2 itu.kekekekeke...

Gegurl sorang kegedikan..sorang kemerajukkan...ahahhaa mereka dh bosan nak balik..

Mama paling suka yg ni..gebuuuu..bulu dia macam carpet..dia mcm dh mengantuk dan kepenatan barangkali...

tengok gemok kan..gebusssss...

Dan jek c adinda melepot kt acu fatin tuh...

Hahahahha..tgk ni...dia hala muka dia ke ekon sesaja..tuan dia kt dlm tu kata dia ni mmg eksyen sket.

Dia ni hitam berkilat..dr jauh dh nampak..memang hitam dia lawa tau..

Yang ni dok jek atas tuh..mcm xmo campur org,tapi kalau kita pegang2 dia,dia ok jek..

Time makan kot..mereka makan daging fresh nampaknya...ptt la gemok2...

Berat x acu??hihihihi..

Ni muka dia penyek..bulu lebat selebat2nya...

Masa sampai mereka dok relax2..org x berapa ramai,sebab masa kami sampai tpt cat ni baru bukak rsnya..

untuk peminat2 kucing sila la ke sini,makanan kt sini pun sedap2 tau...laksa dia kawwwwww!!

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background