klik..klik..

02 September, 2016

#FDAmco2016 The Lake,Sahom Valley Kampar.

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه 

Weekend yg lepas ada family day di sebelah en hubby.Kali ini diadakan di Negeri Perak,berturut dr thn lepas negeri Perak.Tahun lepas di Cameron Highlands.Thn depan??إن شاء الله nak cuba di sebelah selatan pulak kot....😊😊😊😊

Bertolak dr Kl dalam jam 11 gitu,ngam2 soi sampai kt sini waktu lunch hour,alhamdulilah parking x kena tunggu lama,ada jek org keluar masuk.



Sedap hokeh makan kt sini,nanti nak repeat lagik.Tempat duduk pun banyak.

Sebelum sampai tempat menginap,akan lalu pemandangan2 ini..Tempat ni betul2 terletak dalam kebun kelapa sawit.


Sampai2 terus hadap ayam belanda,rabbit segala binatang yg ada ni..Sementara papa pg tgkkan bilik.

Kereta x bole park kt dalam tu,kena park luar..

Bilik2 kt atas sinun,atas dan bawah.Mengah2 kena naik tangga,dengan keadaan bawak kids lahik..beg berat lagik.Tidak sesuai kot,kami yg anak ramai duduk di tingkat atas.Tambahan pulak merisau dgn kanak2 yg bila mana dh berkawan asik la nak turun naik.Tangga tu tinggi menjunam.So siapa yg bercadang tu next time,kalau bawak anak kecik yg agak ramai,duduk la d tgkt bawah.

Ini ruang makan kami.Makanan kt sini serius sedap!!malam tu ada bbq,sedap jugak.





Yg gambar atas2 ni semua view dr bilik kami.Aman damai,tenang,udara menghijau,pemandangan yg sangat cantik,kedudukan matahari betul2 mengadap kami.


Sampai2 dah terkinja2 nak masuk pool.

Inilah opah kami..😘😘😘
Keesokkan paginya ada la beberapa games,actually malam tu lg dh start game,tukar2 hadiah..

Terima kasih kepada pemberi hadiah ini,bertambah koleksi kaison mama...hikssss...

Cycling la dh x boley nak join game kan...

Tamat sudah #FDAmco2016.Bertemu kembali kita pada thn akan datang,إن شاء الله ..

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background