klik..klik..

19 August, 2014

Legoland Malaysia ~ theme park ~

Assalamualaikum.....

Lepas p masuk waterpark...selepas lunch hour kami ke theme park nya pulak...cuaca sangat baik....

Dia neh sangat minat dengan stars wars...bercita2 nak datang lagik tgk miniland stars wars yg akan bukk pada bulan hadapan..... Inshallah adam..belajar jek rajin2 ya..

Sampai2 terus nak p driving..kt sini utk kanak2 yg berumur 3y-5y...



Adinda tu...x pandai control stereng sama minyak...pastu mulut menceceh ajer....asik la dia sampai lambat....

Melalak...nK p main kereta kt tpt abang2 pulak..mana bole...  

Dapat jugak driving school kad......jadik lah.....


Abang2 naik kt sini..sini sebelum memulakan memandu kena dgr taklimat dahulu....mmg btul2 mereka bt cara nak belajar memandu ah...kena patuh tradfic light....

Papa n mama pun naik ni tau....kekeke...masa pergi dulu aku x dpt main apa2 pun..sebab masa tu tgh pregnantkan addina...skg..mcm2 dapat maen..kekekeke...

Topi legoland... Sangat berkualiti....


Masuk sini main tembak2 kt dlm gua tu...



Mereka ber2 ni nampaknya minat susunan bangunan dr lego2 tu...siap auh amek gambar lagik...



Minat btol dgn chef ni...semua org2 lego kt dlm ni..kalAu disentuh ada suara/lagu yg keluar...

Nak balik tunggu atuk urut kaki jap..minah 2 org tu mcm biasa ah....setia menunggu atuk....

Babai legoland..nanti kami dtg lagik....
Banyak gambar laen lagik..tp xper la ea..upload yg ada ni..video pun ada...video tu utk tontonan bt tatapan sendiri jek ah..kekekeke.......

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background