klik..klik..

08 November, 2015

Bibik dah balik semula...

Assalamualaikum....

Setelah 5bulan bibik balik ke kg halaman,kini kembali semula ke Malaysia.Pada mulanya bibik x pasti mahu datang balik ke x,lepas raya bibik cakap mmg x nak datang dah..mama pun cari la pembantu baru..dah nak sebulan tiba2 bibik cakap bole x nak datang semula..bibik rindukan anak2 jugak...

Makanya semalam......tepat 7.25pm flight landed..huhh lega takut kami sampai lambat,sebab tempat baru kan x tau mcmana rupa balai ketibaan tu.kekekeke...kang bibik kemana kami ke mana....

Adinda sampai klia2 dia excited..mcm masuk mall..mmg tergedik2 la kan...tpt besar dapat plak berlari sana sini..sekali bibik sampai tiba2 dia mcm tercengang terkejut pun ada..mama x pernah tgk dinda terkejut sampai mcm tu..hikssss..

Addina,mula2 malu2..yer la masa bibik balik tu adik belum masuk 2y..jadi semalam,dia mmg malu2 sangat....lega ari ni dia ok dah..

Addin,macam biasa la..cengih2 dia...

Adam,dr awal sampai kt airport,dia la yang  sungguh2 beria dok tunggu kt balai ketibaan tu...adala kt sejam setengah..

Alhamdulilah bibik balik semula dah...urusan anak2 lega la sket mama..bibik jek la yg paham mereka...4 orang dia jaga dr kecik...macam2 ragamnya...........


3 comments:

Rizziela said...

lepas ni senanglah hati kan..x payah pikir lagi pasai bibik... anak2 ni bukan senang orang lain yg dia biasa

-iLLa- said...

gitu la nampaknya riziela..hiksss

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background