klik..klik..

23 November, 2015

Cibiuk Kajang.

Assalamualaikum...

Balik dr bawak Adam jumpa pakar mata,kami lunch di sini.Asik lalu x singgah2...hari ni baru dapat menyinggah..


Sampai sini dah jam 3ptg,masa kami sampai orang x berapa nak ada...yerla dh lepas waktu lunch hour kan..setengah jam kami duduk ramai orang masuk pulak...



Ni menu2 ya g ada,x semua menu aku snap ni...kami pilih yg untuk makan 4 orang tu..

Ini yang ada termasuk sambal2 dia...kesian petai tu xdak sapa makan..dah la besar2 mata petai tu...kami laki bini memang x makan petai...hiksssss...

Ini sambal yg diberi datang sekali set dgn menu yg kami order..

Air mama...

Dia ni x sabar2 nak makan...asik tanya jam np nak makan...hahaha..


Sedap ke addin??kekeke dia mampu angguk2 jek...haha..sedap la tu..pesen budak2 ni kalau makan x sedap mereka x beria makan..main jerk....ni elok jek dok diam makan....


Ni sambal2 yg mereka letak d 1 sudut...mmg kaw lah.....

Sayur peria kan..mmg kot ea makan sambal tu dgn sayur2 ni..



Suasana dalam kedai sangat selesa.....

Nak duduk luar pun boleh..kt luar banyak angin.

Oh kedai ni pernah masuk jalan2 cari makan...kedai ni kt tepi highway jek..kat Kajang Prima...




2 comments:

Rizziela said...

mcm menarik ajer.. tp blm pernah sampai lg kat sini

-iLLa- said...

cuba la pergi nanti....sambal2 dia tu banyak menarik..hehehe

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background