klik..klik..

29 November, 2015

Kelip - Kelip Kg Kuantan.

Assalamualaikum..

Kelip - kelip Kg.Kuantan...
Dah lama papa nak bawak mama p sini,dr sebelum kahwin lagi.Papa kata tpt kelip2 ni tempat dia bermain menangkap udang masa time sekolah dulu.

Cerita-cerita addin mcm excited nak tau apa itu kelip2..makanya bawa la kami adam & addin ke sana..Kekekekeke..Addin memang gemar dengan binatang2 ni,lagi2 spesis kelip2 yg mcm pelik jek ni kan dgn ada lampu2 pada badan dia.

Macam biasa bergambar dulu.Tidak rancang nak ke sini,pg pun sebab sambil lalu.

Masa sampai orang x berapa ramai lagik,parking pun banyak lagi.


Ada sedikit info sepanjang jalan nak masuk ke jety kelip2 ni..Cuba click pada gambar,harap bole jelas.

Ticket Rm53 untuk 1sampan yg bole muat 4orang sahaja.Sampan jd 5 orang termasuk yg tukang bawak tu.

Ada gst yuk...kekekeke...

Sebelum naik kena sarung jacket dulu ya...

Masa sampai2 kt sini hatiku berkata2..Nhaaa macam ni ke?hatiku berkata bukan sebab naik sampan,tapi dalam gelap,hahaha..serius gelap tau..gelapppp..anak2 kalau bawah umur 4y ke yg x reti bercakap lagi tu x yah la bawak..aku yg tua ni pun seram2 gak..budak sebesar addin yg suka kan binatang ni seronok jek la..suh dekat2 lagi kt pokok ada kelip2 tu..aku ni dok la merisau yg x d undang tu je kan..hahaha..


Lega betul aku bila sampan arah nak balik..hahahah...yg si addin pg la lagik..pg la lagik...hahaha..tidak lagik lahhhh...nasib baik masa kami keluar gegurl x ikut...Apa pun ini satu pengalaman yg menarik.Kalau org tanya pasal kelip2 ni tau la jugak kan.ahahahaha...

Pic kelip2 ada amik tapi x nampak jugak la..x yah la tepek ea.Camera x canggih bawak...guna hp jek...

3 comments:

ayu Ismail said...

Br lalu kuala selangor hr tu..terpandang gak ..kg kuantan di selangor hehe..mest best tgk kelip2 ya

ayu Ismail said...

Br lalu kuala selangor hr tu..terpandang gak ..kg kuantan di selangor hehe..mest best tgk kelip2 ya

-iLLa- said...

Budak2 tgk kan..teruja lebey lah mereka.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background