klik..klik..

29 November, 2015

Legoland 11/2015

Assalamualaikum...

Ini kali ke 3 kami menjejakkan kaki ke Legoland.Bergerak pagi dalam jam6.30am sampai di Legoland tepat jam 10.05am.Alhamdulilah perjalanan lancar,cuma hujan sket masa kt melaka tu.

Sampai2 terus ke Legoland Hotel,park kete dan drop semua beg dahulu.Lepas tu baru la kami ke Theme Park & Water Park.Alhamdulilah cuaca cerah siang tu,malam baru hujan kejap.

Apa lagik..kena la kerahan dr mama untuk bergambar..tapi minah sorang tu xyah kerah,dia sendiri yg mintak untuk bergambar.kekekeke....


Papa mama & kids..hikssss..org ni dh berpindah tempat lak..dulu dia dok tepi kolam sana..skrg dh dok tempat redup sikit.kekekeke...


Dinda ni,dr dlm kete lagik dh cakap dia nak bawak car..ok masa dinda bawak tu cool jek sebab dia sengsorang..hehehe..

Abang addin pun nak drive jugak..

Adik x leh naik..kecik lagik..main lego jek sesambil tunggu abang dan kakak..

Org lego di mana2 saja berada..



Masa dulu 2x sampai x dpt naik boat ni sebab hujan,kali ni baru dapat naik..masa nak naik pun x lama,sebab orang x berapa ramai lagik.



Masuk dalam legoland ni,silala bawak air minuman banyak sket..air mineral kt dalam ni pun dh kt 6hengget...






Paling lama kami dok kt tempat Star Wars ni lah.Abang2 sibuk star wars nya.lagi pun tempat ni berekon.hehehehehe...

Kemahin kan..dia yg mintak amik gambar kt sini...

Penattttt..bagi air suam xnak,minum sikit nak susu jek.

Dr kejauhan,nampak kan minion bersusun tu,addin tergedik2 la nak p main kt situ.

Main2,dapat la jugak seketul...dah bergaduh 3beradik rebutkan  minion tu.Sampai umah sapa pun x layan minion tu..

Abis kt theme park ke water park lak kita.pic banyak dalam Fb.hehehehe...


Sebelum tu bergambar dulu kt pintu gerbang water theme park.hehehe..

Adik yg excited nak p mandi2..



Pic kt water park pun x banyak.sebab kami semua p mandi..camera gopro yg bole masuk air tu pun bateri dh sayup2.hahaha..kalau ada siapa2 yg mahu lihat pic water theme park mcm mana lagik,bole tgk kt album dalam fb legoland 8/2014 ea.

Mama tolak stroller adik,si adinda dh sampai ke atas.Bole pulak budak2 photographer tu melayan dia.Dia pun apa la lagik kan,suh la amik gambar dia la tu..Maka nya terjadi la pic dia sengsorang..gambar ini yg pakej paling murah, 4pcs = Rm120.

Ok..dah abis 2 tempat kita pg..jom la balik hotel pulak...

Next....legoland hotel...

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background