klik..klik..

26 March, 2014

Sanrio Hello Kitty Town...


Assalamuaikum....

Mama & papa ada kerjain sikit di johor...makanya..terusin aja ke sini deh...kekekeke....sangat seronok kalau utk gegurl..utk boy abang2 ckp bosan..maybe dgn tahap umur dia dh masuk 6&7y..mrk x bp nak suka dgn thomas,barney,bob kan..

 kami ke sini..sini....bangunan pun ala2 kidzania..adik badik jugak neh...

Sementara menunggu mereka2 ke toilet..kita bgambar dulu sebelum masuk...

Kakak adinda yg terlampau excited nak jupe hello kitty..

Ok..dah sampai pun depan hello kitty..sblm say hai2..bye2 kt abang2 untuk naik ke atas..kita bgambar dulu..




 








Gelang neh bukan beli..tp kita kena masuk join avtiviti dlm tuh...hello kitty ni ala2 kid zania...tp aktiviti mereka ada 6 sahaja..setiap aktiviti yg dibuat mereka akan kasi chop pada kad....ini part jewellery...masuk kalau bawak 2 kad maka 2 gelang la kita dpt..dpt charm hello kitty..pastu t lgik pilih nak mana.mcm2 ada.dinda amik 1..bibik amik 1..tp charm semua aku amik ltk kt adinda punya..kekekeke..
















ini pulak..aktiviti costume....ini jek costume paling kecik yg adinda leh pakai..kecik bebeno adinda neh....
Inilah kad aktiviti kt dalam tuh..setiap aktiviti yg dibuat mereka akan cop..masa ni baru buat 3 aktiviti,..adinda x dpt lengkapkan 6..aktiviti bt biskut tu x dpt masuk.... :(







Cafe kt dalam tuh...kosong ajer aku tgk...mahal sangat kot..mungkin ramai yg makan kt luar dr sini...apap pun cantik decorationnya..all hello kitty...
















 Ada show...sangat menarik hokeh!!!..kekekekekk..


Sessi bergambar sama helo kitty...adinda suka la sangat..xmo turun pulak..dok kelebek hello kitty tuh....


 ini aktiviti bt badge...mereka bagi 1pc gmbr hello kitty tu..dan kita warna..pastu nanti mereka akan copkan.jd badge.menarik..





dalam banyak2 gmbr...ni jek 1 yg akoo beli..RM35 sekeping..kalau 3pcs RM105....









Abang adam & addin mereka masuk sini..papa ckp sikit pun xmo nak bgambar dgn maskot...takottt kott..hahahaha...










setakat ini sajala cte bercuti kami2..... nak p tu.pg la pagi2..kalau leh sampai masa org belom nak ada lagik..ekeke..kami sampai dalam jam 1030am...mmg cun2 dh time tuh.trus bt aktiviti...org x ramai lagik..syiok.........

kalau masuk helo kitty atau the little big club RM55/seorang dewasa dan kanak2 sama harga..
kalau mahu masuk 2 tempat RM85/seorang dewasa dan kanak2 sama harga..
kanak2 bawah umur 3y x perlu bayar.....

kami asing2 masuk..sebab kalau abang2 masuk kitty..mmg mereka x leh bt apa...semua aktiviti gegurl punya...kekekeek..jd papa bawak boys..mama bawak adinda & addina..kekeeke...

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background