klik..klik..

29 April, 2014

Amelia Shafer Photography



Assalamualaikum.....


20/04/2014 ari tuh kami ada sessi bergambar 1 family..hehehehe....sempena birthday adinda...mama x buat pun jamuan besar ..sekadar tempah kek untuk adinda pastu panggil jurugambar...kekekeekek...

cantik x..cantik x...jom tengok gambar....










 Pada mulanya susah sangat la nak suruh adinda ni senyum tau..mama dh risau tau....dia mcm nak masam muka.nak nangis pun ada..nasib la aunty photographer ni pandai....pandai la dia amik mood adinda neh..hilang la malu adinda pd dia...adinda cm segan2 sket..lepas tu okeh dah.....mekaseh la banyak2 aunty photographer yg sabar dgn kerenah 4 beradik neh..............

 Tengok adinda dh ok sket.....mau la nk senyum2... abang adam mcm biasa la dh paham kan...abang addin...sokmo la senyum...tp ari tuh dia ada masam muka gak...sebab berebut belon dr adam..kekekeke...adik addina dia tu benarnya baru kena selsema dan mengantuk pada hari itu....
eeee cantik kan gambar2 ni...susah tau nak dpt gmbr 4 beradik gini..tambahan pulakphotographer yg friendly sangat dengan kanak2 ni....mmg hebat la aunty amelia neh!!!!

 Tara!!! ada jugak gambar kami 1 family...nak amik 1 family ni pun mcm2 hal..kekekeke.....mmg kena byk bersabar....abeh peluh jantan keluaq tau....kekekekeke..

kak amelia shafer..terima kasih sangat2 atas hasil gambar yg cantik ini...berpuas hati..bukan senang nak jd photographer ni rupenya...lagik2 untuk snap pic kanak2.....yerla..nampak gaya photographer utk kanak2 pun kena main peranan ya untuk amik mood kanak2 neh...

pada mereka yang tertanya2..dgn siapakah saya ambil photographer ini... boleh rujuk di bawah ini yer...
4hb-5hb mei ini..kak amelia akan berada di Kuala Lumpur..pada yg berminat..boleh cuba cari beliau di sini ..boley la berurusan dengan beliau nanti yer...senang direct ke kak amelia...

ID FB :- Amelia Shafer 
INSTAGRAM :- AMELIASHAFER
SMS/WHATAPPS/CALL :- +6012 - 4707224





No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background