klik..klik..

21 April, 2014

Selamat Hari Lahir Yang Ke3 Adinda...

Assalanualaikum.....

Hari ini 21042011 .genaplah puteri mama 3tahun...adinda sudah terang bercakap..dan masih lagik dalam menyusun ayat apabila bercakap... Training utk tidak memakai pampers masih belum berjaya..dah pandai ckp tapi pampers pakai lagik...ishhh adinda ni.....

Kek adinda from www.zauqi.com kek dia sangat sedap hokeh...mmg rekmen lah....pada yg berminat tu silalah ke website dia..kalau kita ada design sendiri pun bole bg kt dia..kompom dia boleh buat....better beritau awal kalau nak order...adinda ni dh last minute order..jd dpt la simple gini...

Ini sessi photoshoot semalam...oh adinda malu sama photographer..maybe baru kenal kan..jd agak makan masa utk amik mood dia semalam...

Inilah family kami!! Hehehehe..kalutnya lahai..adinda tu muka masam sbb addin pgg pisau kek dia...


Happy birthday sayang...semoga adinda berada di bawah lindungan lembayung kerahmatan allah s.w.t....

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background