klik..klik..

02 December, 2015

Selesai Keperluan Sekolah.

Assalamualaikum.

Tadi ada lalu Sogo,masa lalu jalan mcm clear,lalu menyinggah la ke sana,dan terus la beli baju seluar dll untuk kanak2 ni.Kebetulan bawak adam n addin bersama,jadi senang la suh try baju sekali.

Tertarik betul deco baru ni...

Dia ni kaki gabak betul..ikut kaki papa kot.size kasut besar ya amat..beli td pun amik longgar2 sket,tgh tahun kompom kena beli lagik.tapi harap2 x la..sebab dh x amik kasut brand transformer,minion,superman dan seangkatan.Masa dia nak masuk jah 1 kemain nak kartun2,skg xnak dah.Kasut brand kartun2 tu x tahan tau..mudah koyak.Makanya amik la sorang 2 pasang tadi.

Baju sekolah keb dengan sek kafa.Bibik dah pesan sesiap sampin jangan beli yang pakai butang,addin sama adam ngak reti bukak nanti.Nasib baik ada brand nichi yg jenis pakai cangkuk.yg lain semua amik canggih punya..Canggih mudah gosok dan licin cepat.Seluar kesihatan x yah beli,sebab mereka kena pakai yg ada cop sekolah.Tadi pun baju addin x beli banyak..sebab ada yg thn lepas punya bibik masih simpan elok dlm pelastik belum berpakai..Lega jugak.hahahaha...

Sekarang tinggal buku sahaja.kedai buku bukak 7hb nanti ea.huhhhh lega dh selesai 1 bab..

4 comments:

SYANI said...

Alhamdulillah dah selesai.. lega kan.. Saya tak start lagi..

Rizziela said...

saya pun baru beli sepasang utk anak.. kena cari lg 2@3 pasang.. .budak darjah satu lasak sikit..tkt cepat kotor

-iLLa- said...

Anak ramai syani..start awal2 kekeke

-iLLa- said...

Memang mereka melasak...kasut hari senin pun dh hitam..

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background