klik..klik..

21 June, 2014

Westerns Cafe Bukit Cheras

Assalamualaikum....

Peminat westerns area Cheras...kedai ni terletak di Bukit Cheras..tepi jalan...kedai ni jugak tersenarai dalam Jalan-jalan cari makan...memang patut la pun tersenarai...

 Dah banyak kali aku p makan kt kedai neh..ni baru nk update kekeke..malam ni malam minggu orang toksah dok tanya la ramai ke x..ramai sungguh...tapiiii serve cepat!! Biasa aku dtg sini weekdays..org so so ajer..tapi ramai la jugak..x leh lawan la ramai waktu weekend kan...

Ini makanan hubby..mix steak...sangat sedap!! Kuah tu sangat sedap....kehekehke.. Harga Rm15+...harga dan kelazatannya sangat lah sesuai...

Ini untuk adam & addin..beef steak..sedap jugak..besar la jugak dagingnya..puas makan...kuah tu dpt kt addin mcm x cukup jek..ahaksss...
Harga Rm13+..

Ini aku yg punya salmon grill...oh..x cukup rasanya..hahaha..kena repeat kt umh pulak..bt sendiri lah...ikan dia sedap trasa fresh....aku x cicah ngn sos tu pun..cicah sama kuah black pepper heroes tu...oh sedap!! Harga dia Rm18.90...salmon dia agak besar jugak...

Hahahaha..addin dh penat duduk kottt..berdiri kejap..dia marah tau org amek gambar dia tgh makan..kehkehkekhe..budak ni kan..sejak lepas berkhatan ni, dia punya selera aku takot tgk tau..tapi xperla..biarla tgh nak mau makan ni kan...tgk tu pinggan dia nak licin dah! 

Ok pada peminat westerns tu..bole la dtg ke sini untuk try2..menu yg ada tu.kedai ni dia jual makanan westerns sahaja..masak2 goreng2 bagai tu tarak ea...air dia pun oh!! Cukup rasa...tapi area situ ada kedai2 laen..bole la order..gerai2 otak2/kerang bakar/rojak sotong/kepak ayam dan lain2 pun ada....
Bagiku kedai ni x la mahal sangat..harga dgn makanan sesuai la....jadi..sila laaaa sila....

** kalau datang time weekend ni kan parking cm susah2 sket lah..datang weekdays ok lah..

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background