klik..klik..

19 December, 2015

Lega bersama cool Tea...


Assalamualaikum..



Pedassss wei!!..pedas wei!!...meleleh2 air mata,hidung plak sampai berhingus..hahahahaha...mesti korang pernah macam ni kan??tipu la siapa yg x pernah mcm ni kalau dh makan yg pedas2 tu..hahahaha..aku selalu sangat la wei....

Solution untuk legakan pedas tahap dewa ni kan tanpa minum air berbotol2 ialah Cool Tea!! Iyer,percayalah cool tea mampu melegakan pedas yg melampau tau!! Cool tea ni mengandungi 8 jenis herbal extract yang membantu kita untuk sejukkan badan.cubalah! 



Liquorice Root,Mesona Chinensis,Mulberry Leaf,Grosvenor Momordica Fruit,Selfheal,Chrysanthemum Flower,Honeysuckle flower & Lotus Leaf.Inilah 8 jenis herbal extract yg ada pada cool tea ! Hebat kan..

Weekend lepas,aku berpeluang mendapat jemputan dari Mamee Cool Tea,bertempat di Chilli Rush.

Kami sampai awal tau..sempat la amik2 gambar sket..

Sampai2 kami dihidangkan dengan air ni.Tau dak air ni pedas giler2..gelodak2 perut aku tau.hahahaha...walaupun tepi2 tu ada letak gula.Pedasssss ya ampun....tapi kan,selamat la ada cool tea.
Kemain ko illa nak menelan air tu.hahaha sekali hambek...pedassssss....

Terus la minum cool tea ni,terus lega tau..

Pada hari tu kan,kami menyahut cabaran panas dan pedas dari mamee cool tea.aku kena group pertama..haha..terkejut sekejapan tau,terus2 nak telan chicken wing yg pedas berdesing tu.

Ni nha chicken wing yg kena telan tu,kena abiskan dalam masa 4minit sebanyak 1dozen.Ada brani??hahaha aku 1 pun x abeh wei.....sapa yg makan banyak dalam group tu dia la pemenang.

Ok dah ready nak makan ni tau...hahaa..dh la tgh makan tu x bole telan2 air,dh lepas tu baru leh minum air.Lepas cabaran tu bermula perghhh..tgh makan dh kebas bibir2 aku...tamat jek masa terus minum cool tea,mmg terus rasa lega tau.




Tengok antara blogger2 yg lepas telan hahahaha..kelakar2 wei...muka memasing tahan pedas masa makan....

Inilah pemenang2 dari group yg terpilih.Memang mereka ni hebat2 tau,mmg kuat makan pedas la ni...

Makanan yg sama jugak..pemenang pertama x silap dia telan 5 chicken wing tu..huhuhuhu.....

Sakan ko mimy..bahahahahha...mcm press conference plak khen....tengok 2 botol sekali cool tea untuk seorang.



Hahaha dh start nak meraung...apa pun cepat lega kan dengan cool tea!! kehkehkekehehehehee...

Apa pun tahniah la,dapat hadiah mini fridge kan....



Ni apa kes tetiba??hahahaha....ni amir ni,dalam ramai2 bole pulak dia x masuk list cabaran makan pedas2 ni..kekekeke..last2 dia kena makan sama mc pd hari tu..hebat ko mir makan banyak jugak.

Tq nuffnang atas jemputan ini,nanti jemput lagi ya...


Tq mamee cool tea bagi door gift ni pada kami.Bt pengetahuan semua,cool tea ni bole dapatkannya di pasaraya-pasaraya seperti 7e,mydin,aeon big,jusco,econsave,speedmart,petronas dan lain2 tempat jugak ada,jangan lupa bila makan pedas2 tu minum dengan cool tea,kompom kelegaan cepat dengan cool tea tau..


untuk mengetahui tentang lanjut mengenai Cool Tea ni bole pergi kt 
facebook : Mamee Cool Tea
instagram : mameecooltea.












SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background