klik..klik..

07 December, 2015

Legoland Hotel ~ Part 1 ~

Assalamualaikum.

Harap2 x basi lagi la cerita ni.Hehehehehe....

Pergi Legoland hari tu kami menginap di sini.Macamana nak booking,bilik mcmana nak,price bagai semua tu bole la rujuk website Legoland yer.


Perjalan 3jam kami untuk sampai ke Legoland ini.Alhamdulilah perjalanan pada hari itu sangat lancar.Anak2 tido dalam kete,dh nak sampai baru bangun.legaaaaa.hahaha...

Dalam ni ada sticker utk luggage & kad untuk masuk bilik.

Welcome Mr.Mazlan Kamarun Bahrin.hehehehe..


Sementara papa p register untuk cek in..layan la lego sampai lebam kt lobby ni ea.









Ini bilik yg kami ambil, Premium Adventure Themed.Sangat selesa,anak2 pun suka,penuh lego2 kan...asalnya memilih kingdom tapi dh full la pulak..next time la ye kanak2...

Dalam peti besi kt monkey tu rupenya ada hadiah dalam tu...



View from our room.

Nak bukak kena jawap soalan kt kertas ni,beria la adam addin ngan papa cr jawapan,akhirnya dapat la jugak..taraaaaa...ini hadiah yg mereka dapat dr dalam peti besi itu..

Dapat 1 keychain dan 3 org lego.wah suka la kanak2...




Sorang dh mandi sorang belum,mengunyah jek la 2 org ni...

Ok continue part 2 ya.....



5 comments:

Nad MamaZN said...

bestnya! x sabar nak pegi jugak..

-iLLa- said...

nanti pg mamaZN bawak..best sangat

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

waaaaaaaaaaaaaa best budak2 melayan lego sana-sini ;-)

-iLLa- said...

best sangat nurulllll...kekeke

eynda said...

Menarik betoi bilik kat situ....

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background