klik..klik..

08 December, 2015

Legoland Hotel ~ Part 2 ~

Assalamualaikum...

Part 2 ni,jom kita tgk2 suasana di dalam/sekitar legoland hotel..Masa kami sampai orang x berapa ramai lagik,maybe pagi kan.Cek in kena Jam 4,cek out jam 11am.memang la kannnnnn..ahahahaha.

Semua pintu masuk legoland hotel dikawal rapi,pengunjung yg tidak menginap di Hotel ini tidak dibernarkan masuk sesuka hati.


Talifon ni kan,lagik setengah jam nak masa cek out dia berderingggggg....

Budak 2 org ni bole bergaduh pulak nak duduk atas.Dah dok sesama dan akhirnya addin yg tido kt bawah.kekekeke...

Papa & kids,sementara tunggu lift bukak.Lift kt sini banyak,tiap kali turun naik lift jarang terserempak dgn orang ramai.Syok ah gitu x sesak2 khen.kekeke..

Dah malam,org x ramai dh cek in.rugi cek in memalam..kekekee...

Buatlah mcm umah sendiri kan...

2orang ni x abis2 dok ulang kt situ meratapi lego2 yg ada tu..balik2 ulang kt mama..ulang kt papa...


Dan akhirnya berjaya jugak.Papa mudah cair.kakakaka...

Lambakkan lego,memang x kan abis..main la berapa ramai pun kt situ kan..memang dunia kanak2 betul la bila sampai kt sini.




2 orang abang2 ni mmg gemarkan lego.Memang diam la kalau dh dok sini.







Malam2 hari lepas maghrib makan..bawak budak2 abiskan masa sampai mereka kata jom mama papa naik bilik dh mengantuk.Tapi mereka x ajak2 mama n papa dh senguk2..kekekeke...

Ini pool kt legoland hotel.Pagi2 lagi kami dh ke sini,terletak level atas sekali.Masa ni x ramai orang,ada anak jepun sama mat salleh sahaja.pool dia pun sampai 3orang guard yg jaga.x bosan pool dia ada lagu2 ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†..





Bilik persalinan baju,orang xder aman damai..hahaha..sangat selesa hokeh! Nak mandi manda pun selesa.

Continue part 3...nak balik kang jem..hiksss...





2 comments:

eynda said...

Bestnya... bila la nak pegi legoland ni :-)

-iLLa- said...

haha best kak.relax kami..kekeke

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background