klik..klik..

16 December, 2015

Legoland ~ Part 3 ~


Assalamualaikum...

Ok ok ni part last ea..xder lagik dah sambung2 kekekeke.X basi lagi kan sebab cuti sekolah masih ada lagik.ahahahaha...ni nak cte sket pasal restaurant kt dalam hotel tu..sangat best!

Ini restaurant dalam hotel legoland tu,sangat cantik,semua lego lego lego dan of coz la colourful kan.

Makanan kt restaurant sedap2 tau..sangat sedap hokeh! 

Alkisah..pagi2 lagi mama dh kejut kanak2 bangun nak p sarapan,mama dh lapar giler.ni mama cakap x yah mandi la dulu,sebab lepas bfast kita nak pg pool pulak...


Sempat untuk dinner dan breakfast sahaja.lunch x sempat.memang sedap2...

Cantik pulak kusi kaler2 gitu.kekekeke...

Cantik kan...semua kaler2 gini...

Suka la si adam ada ni nha...sedap jek amik..amik...mmg mereka longgokan mcm ni jek...

Ni makanan yg sempat amik,lain x sempat sebab dok kejar addina,seronok lari2 kt dalam tu.huuu mak ai...

Adinda memang pagi2 makan ni,xder masalah la dia hari tu..

Ni kemana saja mmg lego..lego..lego...

Ok dah2 kenyang jom balik bilik..banyak keje mama kt bilik time tu...


Oh yer,nasi lemak bungkus daun pisang kt dalam tu pun sedap,kalau pg nanti jangan lupa amik makan tau! Kopi panas dia pun sama kaw!! 

Ok..jupe di lain tahun pulak legoland. Hotel..babai......

2 comments:

eynda said...

Sedapnya Illa...akak pun suka longgokan yogurt tu :-)

-iLLa- said...

ahaha...bole geng dgn kanak2 ni kak....mereka suka..

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background