klik..klik..

05 September, 2015

Arabian Bay Resort...

Assalamualaikum...

Last week cuti2 merdeka ke Pantai Timur kita...ikut plan asal ada wedding anak saudara,dia kahwin ngn orang gambang..makanya aku pun sesiap la booking hotel bagai kan...untuk jalan2 sekali....

Ni nha pengantinnya...tahniah buat Ubai dan fatin.Selamat menempuh alam baru..last minit x dpt pg sbb adam ada exam grading untuk teakwondoo..sedey2....xper la kita jupe di KL nanti ya...

Lepas adam abis exam,balik bg dia berejat jap..mandi2...lepas tu bertolak la kami dr kl jam 11pagi..perjalanan ok..cuma dr pantai timur nak masuk KL banyak roblock,kan ari tu ada bersih 4.


Dalam jam 3ptg sampai la kami ke sini..terus cek in..

Ni no bilik kami...sayangnya wifi tu x bole guna..bila call tanya macam2 alasan..mcm x sesuai jek alasan yg d beri....lenkali jangan letak id n pass wifi tu,kalau mmg x bole guna.Sampai ke sudahlah x bole gunanya..sedih!

Bikik kami memgadap pool ini...ok la xder bosan sangat..kanak2 pun suka...



Petang tu jugak kami turun pool bawak kanak2..yg dh x menyabar2....


Dekat pool ni ada pasir.bole la jugak fefeling kt pantai kan..mama x mandi..papa jek bawakkan anak2...mama dok tepi layan addin dan adinda yg suka main pasir.

Buli la abang addin tu...

Tu nampak pasir2 tu...dlm air...addin balik naik mmg aku sental abis2..
Ruang tempat kanak2 mandi agak besar jugak..mula sampai mcm xder orang,lepas tu ramai la...aku suh mandi 1 jam jek..kekeke..

Adik,kemain seronok dapat air..ingt mama adik x sampai lagik,mama x bawak pelampung.sekali tgk adik bole berdiri dah dgn paras air mcm tu.oh dh besar adik..

Mekaseh papa..sudi turun kolam sama anak2....


Continue....carribean bay resort...


No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background