klik..klik..

16 September, 2015

Restoran Asam Pedas JR

Assalamualaikum...


Bila jalan2 Melaka area bandar hilir / tanming sari biasa x tgk kedai ni??Kedai ni kedai sepupu ku yg join dgn abang ipar dia..kalau ke Melaka jemputlah ke kedai ini.Ada 3 x silap area Bandar hilir yg berdekatan dgn Tanming Sari ni.


Kedai betul2 depan jalan besar,bersebelahan demgan Pahlawan Walk ni..Kedai ni bukak jam 1tgh ari tau...kalau nak cepat dalam 12.45pm tu dh bole sampai dah.


Masa kami sampai tu awal lagik, dalam 12.15pm,maka berjalan la kejap dalam kedai2 tu..staff2 JR tgh nak setting n susun lauk2 yang dh siap.

Ni antara menu yg sempat ku order dan snap..





Asam pedas udang galah...memang best dan sedap!!

Telur ikan..ku mintak gorengkan ajer,makan ratah mcm tu pun sedap ajernya yer...menternak kolestrol betul lah!

Memamg kenyang sangat la pd hari tu...hikssss....siapa2 ke melaka,bole la cuba nanti..ikan masak asam pedas pun ada bermacam2 jenis ikan..nanti sila la..sila yer....๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

Ni hasil belian masa jalan2 kt dalam tu sementara tunggu kedai dh bole amik order berbelanja kami sket kt dalam tu...tup2..adik sepupu tu belanja kt kita....terima kasih beah...tip top sungguh layanan untuk kami...empuk2 durian tu sangat sedap aih!!

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background