klik..klik..

28 September, 2015

Homestay Garden City

Assalamualaikum...

Weekend lepas ada jemputan di Batu Berendam melaka...sedara tu buat korban..menghabiskan sisa2 cuti sekolah..makanya tempahla kami 1 homestay ni..

Terletak di Garden City,Jalan Merdeka,Melaka.Tak sampai 5minit nak ke Bandar Hilir, memang dekat sangat.

Homestay ni mengadap pool,tingkat 6.Ni pandangan pada waktu malam.pool ni bukak dr jam 9.30am - 10malam.Tempat bole la bersih d jaga rapi.

Kami menempah yg 3bilik, 2bilik air.2bilik ada ekon,1bilik tiada.Bole la untuk menginap semalam.Menurut tuan empunya kalau amik 2 malam ada diskaun.Berapa rm tu x tau la pulak kan..Bole la agak selesa,parking pun senang.lif pun senang cuma x bole la ramai2...sbb lif x brapa nak besar kan..

Yang ni jenis 2 bilik..1 bilik tu ada 3 katil.1bilik berekon.Untuk yang berminat dengan homestay ni bole contact owner ni.. 

JOM BERCUTI KE MELAKA.

Lokasi 1
Garden City Bandar Hilir Melaka.
Lima minit ke dataran pahlawan
Lima minit ke bangunan bersejarah A Famosa
Best ada  kolam renang!!!!!!
Sesuai untuk bapa budak dan anak2
dari 7.00 pagi hingga 10.00mlm
Dua kondo sebelah menyebelah
Kondo tiga bilik
Kondo dua bilik
Astro njoi
Perkakasan rumah yang lengkap...

Lokasi 2
Kota Laksamana Melaka.
Astro njoi
Tiga bilik sepenuhnya berhawa dingin
Lima minit ke Hard Rock cafe melaka.
Lima minit ke Jonker Walk.
Lima minit ke Bangunan Merah.
Sepuluh minit ke Taming Sari

Lokasi 3
Prmatang Duyung Melaka.
Astro njoi
Tiga bilik sepenuh berhawa dingin
Dekat dengan perigi hang tuah melaka...
10 minit ke bandar melaka
Kepuasan anda matlamat kami...
Talian dan watsup





Sekian....



2 comments:

Rizziela said...

berapa semalam

-iLLa- said...

Rizziela..depends pada bilik bp nak..untuk 3bilik rm320 semalam...

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background