klik..klik..

07 September, 2015

Happy Birthday Amir.....

Assalamualaikum....

Siang tadi menghadiri jemputan Birthday Party dari kawan mama..majlis untuk anaknya Amir yg ke 3 tahun...wah!! Meriah majlis Amir...

Sampai2 dah siap...tunggu masa aje...temanya upin ipin...

Kek untuk Amir potong..kek cantik...



Ceria jek Amir...Amir sangat cerdik lah awak...senang mengikut arahan apa orang cakap...

Sampai2 aja terus makan dulu...clown pun dah sampai..

Rajin la si awang ni melayan si dinda tu...








Kanak2... Mama x cakap pun awal2 nak pg birthday party ni, dh nak pg suh siap baru cakap..kalau x..aduh ai berjuta kali asik sebut jek nanti...kekekekeke......

Mama dan papa amir dah ready nak pg potong kek tu....



 
Suka tengok Amir...mmg cool jek...apa orang cakap paham jek..mendengar arahan betol lah!!



Magic show bersama clown Awang..best awang ni,pandai layan kanak2..x bosan..next time mama nK amik jugak la si awang ni...



Games bersama clown Awang...dapatlah sorang1 hadiah...jadi lah...


Seriau mama tengok time si awang ni telan belon..macam real jek..tamu yg ada pun jd terdiam kejap..kekekeke....

Budak 2 orang ni memang tergedik2 la nak ke meja tu..bukan nak makan sangat nak tgk pegang jek apa ke benda tu yg ada...

Ada coklat strawberry....nyum..nyum...

Dah abis game..dah abis magic show..bergambar plak dengan awang....

Terima kasih Amir goodies bag ni.."macam2 ada"... Kata adinda...kekekeke...Terima kasih jugak pada mama & papa amir yg menjemput kami sekeluarga....


Moh ler kita pulang....adik sama papa dh dalam kete menunggu tu...

.
.
.
.
.
Buat mereka yang ada bertanya mama mengenai decoration bday amir tu...untuk makluman..itu di buat sendiri oleh mama amir...pada yang berminat tu bole la try contact / skodeng IG mama amir tu yerp..

Ada service untuk cukur jambul/Aqiqah/bday party dan lain2....sila la terus ke sana yer.....๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

1 comment:

Fara said...

budak2 mmg happy kalau ada birthday party.. sama laaa anak2 aya pun ;;; hehe

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background