klik..klik..

18 September, 2015

Tq Zalora.

Assalamualaikum...

Last 2week x silap..zalora ada bagi keje sket kt aku suh siapkan.Ok alhamdulilah dah selesai semuanya...makanya zalora bagi ler aku voucher...

Lepas dpt code voucher dr sehari ke sehari nak tgk website dia x sempat2...semalam kt setengah ari tengok apa la yg nak d tebus..

Tanya papa nak apa..dia jawap suka hati la..dia ikut ajer..oh teringat sling bag papa  yg d dok isi segala khazanah dia dlm tu x berganti lagi..makanya....

Ku pilihla sling beg ni...sampai2 papa kata mak ai besarnya..dia cakap besar mcm hbag mama jek,hahaha..aku nengok ok jek ..tapi papa kata ok jek..mmmm..x tau la kan "ok" terpaksa ke apa..hahaha..tapi dh tanya nak tukar x?zalora bole tukar kan..dia kata x payah ok jek..kalau ok,ok la jugak mama..hahaha..ok pa..harap2 suka la yerp...next time kita redeem lain plak..kekekeke..

Terima kasih Zalora, nanti bagi lagik.....๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background