klik..klik..

14 September, 2012

Crocs Off season clearance Deals buy 2pairs at rm60

Assalamualaikum...

semalam ku dpt email dr crocs...
x pasti outlet laen kan..
tetapi ini hanya di Tropicana City Mall..
nasib x pg semalam..lepas dpt terus ku ajak hubby..
nasib hubby kata cek balik btul2 bila date dia..sekali esk daaaa..hahahahha..

mengikut gmbr di atas mcm selipar jek kan..
kalau nk puas hati pg sana yek x....hikhikhikhik..

sekarang org dok kecoh2..kata ala crocs ory ngn x ory menda yg sama jek..pattern mmg npk seakan2 sama kan.
apa yg aku nampak..
size crocs kt outlet adalah x sama selain di outlet...
lebih2 lagik kasut utk kids...
lg 1..hubby ku ada gout...dia kata..dia mesti nk kena cr crocs..dlm banyak2 kasut/sandal dia pakai..dia kata paling selesa adalah crocs..lebih2 lg kalu time dia punya gout tuh dtg...mmmmm..walwahuallam...apa pun kita mencuba utk yg terbaik ajer kan!

jadi neh start esk..pd yg berminat dgn crocs neh..leh la pg ke sana yer..
clearance stok..dgn tawaran harga RM60 utk 2pasang..

::::: Bagiku crocs neh x semua pattern cantik2...kadang2 jek cantik..kalau utk kids cantik2 jugak... ::::::

** sekadar berkongsi info :) **








3 comments:

shark said...

ermmm saya x minat plak dgn crocs ;p

syafisyifa' said...

o kira kalau yg ada gout selesa la pakai crocs...leh bgtau kat kawan ni...tq

-iLLa- said...

HI SHARK..
crocs neh x semua pattern ctk..kdg2 jek..tp utk kids slalu nya ctk2 :)

syafisyifa,
mengikut kata my huby gitu ler..dia gout kerap jugk kena serang..

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background