klik..klik..

16 September, 2012

Fareeda Jualan Masyhur Syawal...

Assalamualaikum

seawal jam 6.30am..aku dh beratur kt Fareeda tuh..ingtkan awal la jugak..upenya x sangka2..ada yg sudah beratur seawal jam 1pagi...huhu..hari ini merupakan hari terakhir jualan masyhur syawal..kiranya harga tudung neh agak murah la jugak...
ianya bermula dr jam 8am-2pm nnti.
ptgnya pulak..persembahan dr tudung2 baru bakal menjelma utk aidiladha..


 Gambar neh aku snap masa jam 8pagi tdik..ramai giler kan..buat julung2 kalinya aku berada di belakang yg kurasakan belakang la sangat..sebab seelum2 neh ku berada pada lingkungan 50 yg terawal..

 Ini masa turn aku dh sampai depan Cimb...lega sket...

 Gambar kabur x ctk...np nth...
ini no giliran,jugak untuk cabutan nombor bertuah...
aku mmg x puas hati dgn no neh..sebab...aku dtg no 209..yg blkg tuh dpt nombor 100+...apa kes kan??
ramai jugak la tdik yg bertekak pasal nombor neh..sudahnya mereka lepaskan jugak sikit..
pada aku, fareeda neh mcm x best sket tang giliran untuk masuk tuh..rsnya fareeda kena bt system nombor mcm bank tuh..tp bukanlah panggil sorg2..bt jenis yg masuk sikit2 dalam 20org  gitu lah..
fareeda pun kalau ada duit lebih lgik..beli ler bangunan lgik besar sket...y x yer x??ngeee..
just my opinion...

Taraa!!! ari neh 2 jek aku sambar..ari neh boleh sambar 4 helai seorang..tapi yg pattern2 baru keluar tuh limited..mereka ltk kt kaunter..yg tuh boleh pilih salah 1..ikt aku nk semua ada yg kt kaunter tuh.tp x boleh..jadinya td 2 neh jek yg aku kenan..

Akhir kata..semoga Fareeda terus sukses selalu.rajin2 la bt sale yer!!!
ptg neh ada open house Fareeda..insyallah la kalau aku rajin aku pg yer..



2 comments:

shark said...

wahhhhh gigih nyer awak 6.30 sudah ada di sana..
bole la mintak awak tolong beli tuk saya kui kui kui ;p

-iLLa- said...

630 tuh dh lewat..lgik dasat yg tunggu sejak jam 1pagi..hehehe

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background