klik..klik..

05 September, 2012

Muaz & Ann's wedding day / cendol Bakar

Asalamualaikum....

ok dhabeh dh cerita pasal pulau..
sekarang pasal wedding pulak..lepas raya neh byk jemputan wedding yg kami dpt..
tapi last week ari tuh..cousin hubby kahwin...
lawan dia dgn org hutan melintang...kami dpt p menghantar jek ke hutan melintang.yg kt belah muaz, kami x dpt attend sebab ada wedding jugak di melaka..

apa pun selamat pengantin baru buat muaz & ann...

apa lagik jom layan gambar....

Mama sama adinda..hari tuh aku bawak adinda sama adam...sebenarnya pagi tuh semua dh siap..termasuklah bibik yg dh siap dgn liptik merah2 dia tuh kannn...hahahaa...si addin bulat sorg neh bt hal..dia xnak bangun dr tido..dr atas d turun bawah sambung tido dpn tv lagik...punya la liat nak bangun..org semua dh nk jalan..adam dh terjerit2 dr dlm kete...bukan apa, sebab kejar masa kan...tkt jalan jem..last2 ku kata kt bibik.." bibik x payah ikt la yer, tinggal sama addin aja lah"..bibik pun " okeh ngak apa, enak aja di rumah".........

Adinda neh sangat melasak wokeh!!!! tuh tok anin amik dia terus dukung..mahu pulak....

Kami dah sampai kt homestay tpt mereka bermalam, muaz nikah semalamnya tuh..kami x pg pun..kami trus pg utk menghantar...ada dekat 10 kereta...
termasuk family dari kl, perak n singapore..

Masa ni dh sampai dekat2 umah pengantin..dah nak berarak la neh..ini sebahagian drpd keluarga dr Kl..yg kuning tuh family muaz...mereka 3 beradik ajer...


 Taraaa!!! dh sampai pun..n dh bersanding...ini family muaz....
tahniah muaz & ann !!!

 Ini family sebelah wife muaz..mereka merah sekali... :):)


 mak n abah mertua ku...mereka pun merah..aku pun merah!!! hehehehe
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
On the way balik tuh.........

 Yeay!! cuaca pun panas sangat terik....jadiknya..kami singgah kt sini....x silap aku kt ijok neh kn??
x tahu la nama orgnya bakar atau sebaliknya..

 Siap ada drive thru lagik....

 tgk org yg beratur...mmg ramai giler...kereta yg bersusun tuh utk drive thru...org ramai sgt..jalan pun jadi jem...sebab org q utk ke drive thru..

 Ini cendolnya..skali ngn pulut..hubby kata ada durian tapi masa turn dia abeh...xder rezeki...xper la,yg neh pun okeh..

Zoom sikit...mmg sedap rasanya..gula dia trasa.......






No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background